REFERENCER
Jeg har konsulteret Methe gennem længere tid og har oplevet en fantastisk udvikling med mig selv. Jeg startede til behandling efter længere tids efterveer på stress med muskel og led smerter i stort set hele kroppen. Som Methe udtrykte det, så var der noget at arbejde på, og det skal jeg sandelig også love for at der blev gjort. Pu-ha.. Med stor grundighed og seriøsitet skred tingene stille og roligt fremad, og i dag må jeg konstatere, at jeg er et helt andet sted i mit liv takket være Methe’s store indsats. Jeg vil på det varmeste kunne anbefale Methe både som person og behandler og ser selv frem til, at kunne fortsætte de vedligeholdende behandlinger lang tid fremover.
Per Rasmussen

 

Jeg havde i mange år gået og haft smerter i mine skuldre/nakke og led af hovedpine. Jeg blev anbefalet en behandling af en veninde som sagde at det måtte jeg prøve bare en gang, jeg havde ikke de store forventninger, men blev overrasket over hvor god behandlingen var og hvor godt min krop reagerede. Methe er fantastisk dygtig! Jeg kan kun anbefale alle som har problemer med deres krop at prøve en behandling i klinikken beliggende i Greve Svømmehal.
Hanne

 

Jeg havde igennem en lang periode haft smerter i overarme og skuldre, var meget uoplagt og med lidt energi. Jeg blev rådet til at prøve en behandling hos Methe og efter nogle behandlinger er jeg nu næsten symptomfri. Det er en behandling jeg meget gerne vil anbefale!
Jan Asbjerg

 

Intenst, smertelindrende, mediterende, afspændende, opløftende og en helt igennem positiv og virkningsfuld oplevelse.
Louise Skøtt Gadeberg

Methe’s behandlinger har været med til, at jeg nu kan mærke min krop og mit sind på en helt ny måde. Jeg er blevet mere glad for mig selv og jeg elsker livet. Tak Methe.
Gunnar Steinarsson

 

Efter længere tid, hvor jeg ikke havde følt at jeg havde kontakt med min krop, svært ved at trække vejret og tusindvis af tanker, fik jeg anbefalet en behandling hos Methe. Methe har den sødeste personlighed og hun havde et dejligt syn på det jeg kom med af udfordringer. Min oplevelse af behandlingen er at Methe fik løsnet op for de udfordringer jeg havde i mig og i min krop. Jeg glemmer aldrig den fornemmelse jeg havde, da jeg trådte ud af døren efter at have været i Methes hænder.
Tonja Nielsen

 

En kæmpe oplevelse for krop og sjæl.
Tim Culmsee

 

Blomsermedicin, til mig? Ja, naturligvis.
Efter en god snak med Methe, fandt hun frem til hvad der efter sigende skulle virke. Jeg gav det en chance og heldigvis for det. Virkningen indtraf allerede efter en lille uge. Mine bekymringer, angst og depression har fortaget sig så meget at jeg har en noget mere rolig hverdag. Nu glæder jeg mig over de ting der sker også når nogen fra familien skal noget. Før jeg begyndte på dråberne, bestod hverdagen af bekymringer og forestillinger om hvad der kunne gå galt. Det stressede og skubbede til depressionen. Det er jeg over nu og jeg takker af hele mit hjerte Methe for at have hjulpet mig.
Thess