BEHANDLINGEN
I klinikken laver jeg Bachs blomstermedicin konsultationer, vejledende samtaler, japansk reiki healing samt mild kropsterapeutisk massage der tager udgangspunkt i teknikker fra Body-sds. Body-sds betyder body self development’s system. Det er et dansk udviklet behandlingssystem der er grundlagt af min fantastiske tidligere lærer Ole Kåre Føli. Ole brugte bl.a. behandlingen til Tour de France cykelrytterne på Team CSC og også til Bjarne Riis, og han har skrevet bogen Mit indre rum – samtaler med kroppen.

En kropsterapeutisk massage behandling hos mig er en del mildere og mindre smertefuld end en klassisk body-sds behandling. Jeg fører Oles milde behandlinger videre og jeg tager afstand fra de hårde grænseoverskridende metoder der ofte ses brugt i de klassiske nyere body-sds behandlingsmetoder.

Min behandling består af et mix af mild pulserende lymfe massage, afspændings-stræk, akupressurtryk, zoneterapi, åndedrætsarbejde og reiki healing, alt sammen i én og samme behandling. Jeg behandler med udgangspunkt i meridiansystemet, lymfesystemet, organ-muskel relationen, spinal nervesystemet. Jeg tager udgangspunkt i den energi der er i din krop eller den mangel på energi der er der.

Under behandlingen bliver du guidet i dit åndedræt, så du selv kan hjælpe med at frigøre spændingerne. Lymfesystemet åbnes så dine affaldstoffer kan blive renset ud af kroppen. Disse affaldsstoffer ledes ud af kroppen via urinvejene og det er derfor vigtigt at drikke meget vand efter en behandling.

En behandlings-session varer ca. 75 min. Jeg behandler både børn og voksne og tilpasser altid mine behandlinger efter hvad den enkelte klient har brug for.

Behandlingen er både for dig der har et specifikt problem som f.eks. ryg-, skulder- og nakkesmerter, ømme muskler eller stive led, og for dig der blot vil gøre noget godt for dig selv. Jeg fokuserer ikke kun på symptomerne, men ligeså højt på symptomernes årsag og samtale kan være en del af behandlingen, hvis du har brug for det.

Stress- og angstramte har også godt af behandlingen samt mennesker med andre tilstande som f.eks. depression. Pga. den øgede kropsfølelse og gennemstrømningen i kroppen, bringes du i en dybere kontakt med dig selv, dine følelser, dine grænser og dine behov. Der skabes mere rum og frihed i kroppen så stress og angst kan forløses og der kan genfindes en bedre balance i krop og sind. Mit mål er at alle klienter både fysisk og psykisk oplever større velvære og overskud.

Bachs Blomstermedicin er et system af 38 meget effektive blomsterremedier der virker på at afbalancere følelser og tilstande som angst, stress, usikkerhed, jalousi, vrede, modløshed, sorg, traumer, lav selvtillid, utålmodighed, koncentrationsbesvær og meget mere. Det er naturlige remedier der kan bruges til både børn og voksne.

Remedierne er lavet af blomsterudtræk og er blevet brugt siden 1920’erne hvor blomsternes naturlige balancerende virkning blev opdaget af Edward Bach, en velkendt engelsk bakteriolog, læge og patolog. En individuel sammensat behandlingsflaske varer ca. 1 måned og de fleste klienter oplever virkningen inden for de første uger.

Reiki healing er en blid men meget effektiv energi afbalancering. Reiki er Japansk og betyder universel livsenergi. I Reiki healing arbejder jeg med den energi i din krop og omkring din krop der er i ubalance.

Ud over at lave behandlinger kan jeg vejlede om genoptræning og traumehåndtering. Jeg kan også hjælpe med at finde andre behandlingsformer end min egen, hvis du er i tvivl om hvilken behandling der ville være god for netop dig og din udfordring.

© Body Mind Therapy 2013-2021