BEHANDLINGEN
Body Mind Therapy er kropsterapeutisk massage terapi der tager udgangspunkt i teknikker fra Body-sds. Body-sds betyder body self development’s system. Det er et dansk udviklet behandlingssystem der er grundlagt af min tidligere lærer Ole Kåre Føli. Ole brugte bl.a. behandlingen til Tour de France cykelrytterne på Team CSC og især med Bjarne Riis, og han har skrevet bogen Mit indre rum – samtaler med kroppen.

En behandling består af pulserende massage, afspændingsteknikker, akupressurtryk, zoneterapi og åndedrætsteknikker, alt sammen i én og samme behandling. Jeg behandler med udgangspunkt i meridiansystemet, lymfesystemet, organ-muskel relationen og spinal nervesystemet.

Under behandlingen bliver du guidet i dit åndedræt, så du selv kan hjælpe med at frigøre spændingerne. Lymfesystemet åbnes så dine affaldstoffer kan blive renset ud af kroppen. Disse affaldsstoffer ledes ud af kroppen via urinvejene og det er derfor vigtigt at drikke meget vand efter en behandling.

En behandlings-session varer ca. 75 min. Jeg behandler både børn og voksne og tilpasser altid mine behandlinger efter hvad den enkelte klient har brug for.

Behandlingen er både for dig der har et specifikt problem som f.eks. ryg-, skulder- og nakkesmerter, ømme muskler eller stive led, og for dig der blot vil gøre noget godt for dig selv. Jeg fokuserer ikke kun på symptomerne, men ligeså højt på symptomernes årsag og samtale kan være en del af behandlingen, hvis du har brug for det.

Stress- og angstramte har også godt af behandlingen samt mennesker med andre tilstande som f.eks. depression. Pga. den øgede kropsfølelse og gennemstrømningen i kroppen, bringes du i en dybere kontakt med dig selv, dine følelser, dine grænser og dine behov. Der skabes mere rum og frihed i kroppen så stress og angst kan forløses og der kan genfindes en bedre balance i krop og sind. Mit mål er at alle klienter både fysisk og psykisk oplever større velvære og overskud.

Ud over at behandle kan jeg vejlede i kost, kosttilskud, naturmedicin, Bachs blomstermedicin, træning, meditation samt traume håndtering og behandling. Jeg kan vejlede om andre behandlingsformer ud over min egen, hvis du er i tvivl om hvilken behandling der ville være god for netop dig og din udfordring.

© Body Mind Therapy 2013-2020