OM MIG
Jeg hedder Methe Sejlund, jeg er uddannet ved Body-sds. Ud over mine studier i kropsterapi, har jeg taget kurser i psykoterapi, NLP og kommunikation, reiki healing niveau 1 og 2 samt studier via Danmark og England i Bachs Blomstermedicin.

Jeg arbejder ud fra den filosofi, at der er en sammenhæng mellem krop og sind og at fysiske problemer kan være forårsaget af ubearbejdede følelser, ligesom kroppens tilstand har en stor indflydelse på følelserne.

I mine behandlinger søger jeg ofte den bagvedliggende årsag til et problem, i stedet for blot at symptombehandle. Jeg prøver altid, sammen med dig, at få et overblik over de faktorer der har skabt din problemstilling, så du selv kan være med til at skabe de ændringer der kan få dig tilbage i balance.

I mine kropsterapeutiske massagebehandlinger arbejder jeg mere mildt end der bliver gjort i en klassisk body-sds behandling. Jeg har stor respekt for kroppens grænser og min klients velvære og min erfaring er at spændinger og ophobede traumer kan forløses mere effektivt ved at bruge mildere metoder.

© Body Mind Therapy 2013-2021